ZAMKNIJ

/

Dostava in pošiljanje

Hitro pošiljanje artiklov
Stranke, ki so izbrale našo možnost hitrega pošiljanja (brez sledenja), upoštevajte, da vam bomo zagotovili samo naše dokazilo o pošiljki. Po tem ne boste več mogli slediti svojemu naročilu, obstaja tveganje, da izdelek ne bo prišel do vaših vrat. Če po 60 dneh še vedno ne prejmete svojega naročila, bomo težavo posredovali naši skupini za podporo 2. stopnje in vam vrnili denar brez vprašanj.
NAČINI POŠILJANJA IN DOBAVNI ČAS

Način pošiljanja

Stroški

Čas dostave

Kurir

Hitra dostava/brez sledilne številke

Ne pritožuj se

4-6 tednov

4px

Naročila bodo obdelana v roku 2 dni od oddaje naročila in bodo odposlana dan po dnevu obdelave.
*Upoštevajte, da so to samo predvideni časi dostave, zato Phonebibi ne jamči za datume dostave.
Prepričajte se, da so vsi podatki o dostavi pravilni. Če so informacije napačne in/ali manjkajoče, bomo morda morali stopiti v stik z vami, da posodobimo vaše podatke o dostavi, kar lahko povzroči zamude pri dostavi vašega naročila. Zamude lahko pride tudi zaradi carinjenja.
Vaš lokalni carinski urad lahko zahteva dodatno dokumentacijo in čas za carinjenje vašega paketa, kar lahko povzroči zamudo pri predvidenem času dostave.
Vaše naročilo lahko dostavi vaša lokalna pošta ali lokalni kurir. Odvisno od vašega območja bo večino naročil dostavila vaša lokalna poštna služba, tako da bo vaš paket prispel z navadno pošto. Če vas v času dostave ni doma, vam lahko poštna služba pusti kartico z obvestilom o tem, kako in kje lahko prevzamete pošiljko.
Če so paketi vrnjeni na napačne naslove, nepopolne naslove in vrnjeni zaradi nerazpoložljivosti, se ne bodo dogovorili o ponovnem pošiljanju.
MEDNARODNE OMEJITVE IZVOZA
Trenutno ne pošiljamo v naslednje države:
Ferski otoki
Kajmanski otoki
Ameriški Deviški otoki
Severni Marianski otoki
britanski Deviški otoki
Otoki Turks in Caicos
Salomonovi otoki
Falklandski otoki
Marshallovi otoki
ponovno srečanje
Bouvetovi otoki
Božični otoki
Kokosovi (Keelingovi) otoki
Cookovi otoki
Heard Island in McDonald Islands
Otok Norfolk
Sint Maarten
Južna Georgia in Južni Sandwichevi otoki
Združeni Arabski Emirati
Izrael
Irak
Kanarski otoki
Savdska Arabija
Južna Afrika

SLEDENJE NAROČILOM
Potrdilo o pošiljanju vam pošljemo po e-pošti takoj, ko je vaš nakup odposlan, kar vam bo omogočilo sledenje statusu vaše pošiljke.
Za stranke, ki izberejo varčno pošiljanje, lahko za sledenje naročila obiščete Trackingmore ali neposredno spletno mesto kurirja:
PostNL
SF Express
DAVKI IN PRISTOJBINE
Povezane uvozne dajatve, davki in carine se lahko zaračunajo, ko paket doseže ciljno državo. Te pristojbine določi carinski urad posamezne destinacije.
Plačilo teh stroškov in pristojbin je odgovornost prejemnika in jih ne bomo krili mi tukaj pri Phonebibiju. Za dodatne davčne podrobnosti se obrnite na lokalni carinski urad.
OBIČAJI IN PREDPISI
Odgovorni ste za preverjanje lokalnih poštnih predpisov za pošiljke z omejitvami, saj ne moremo biti odgovorni za pošiljke, ki v tej državi niso sprejete.
Provizije za transakcije v tujini
Če je vaša kreditna kartica v valuti, ki ni ameriški dolar, vam lahko zaračunamo menjalni tečaj, ki se razlikuje od tistega, ki je naveden na naši spletni strani. Morda boste morali plačati tudi provizijo za transakcije v tuji valuti. Te provizije določajo bančne politike o provizijah in stroških transakcij. Nismo odgovorni za menjalni tečaj morebitnih nadomestil, ki jih lahko zaračuna vaša banka ali izdajatelj kreditne kartice. Za nadaljnje podrobnosti o provizijah za transakcije v tujini se obrnite na svojo banko.
Cene v naših trgovinah so prikazane v lokalni valuti, ob zaključku nakupa pa v USD. Vse transakcije bodo obdelane v USD prek Paypala ali Stripe na strani za dokončanje nakupa.