ZAMKNIJ

/

politiko zasebnosti

Ta pravilnik o zasebnosti je bil razvit, da bi bolje služil tistim, ki jih skrbi, kako se "osebno določljivi podatki" (PII) uporabljajo na spletu. PII, kot se uporablja v ameriški zakonodaji o zasebnosti in varnosti informacij, so informacije, ki jih je mogoče uporabiti same ali v kombinaciji z drugimi informacijami za identifikacijo, vzpostavitev stika ali lociranje posameznega posameznika ali za identifikacijo posameznika v kontekstu. Pozorno preberite našo politiko zasebnosti, da boste jasno razumeli, kako zbiramo, uporabljamo, varujemo ali kako drugače upravljamo vaše osebne podatke v skladu z našim spletnim mestom.

 

 

Katere osebne podatke zbiramo od ljudi, ki obiščejo naš blog, spletno mesto ali aplikacijo?

 

 

 


Ko naročite ali se registrirate na našem spletnem mestu, boste morda morali vnesti svoje ime, e-poštni naslov, poštni naslov, telefonsko številko, podatke o kreditni kartici ali druge podrobnosti, da nam pomagate izboljšati izkušnjo.

 

 

 


Kdaj zbiramo podatke?

 

 

 


Podatke zbiramo od vas, ko se registrirate na našem spletnem mestu, oddate naročilo, se naročite na glasilo, odgovorite na anketo ali vnesete podatke na našem spletnem mestu.

 

 

 


Kako uporabljamo vaše podatke?

Podatke, ki jih zberemo od vas, lahko uporabimo, ko se registrirate, opravite nakup, se prijavite na naše glasilo, odgovorite na anketo ali tržno komunikacijo, brskate po spletnem mestu ali uporabite nekatere druge funkcije spletnega mesta na naslednje načine:

 


Da prilagodimo uporabniško izkušnjo in nam omogočimo dostavo vrste vsebine in ponudbe izdelkov, ki vas najbolj zanimajo.

Za izboljšanje našega spletnega mesta, da vam bo bolje služilo.

Da bi nam omogočili, da vam bolje služimo pri odzivanju na vaše zahteve glede storitev za stranke.

Za upravljanje tekmovanja, promocije, ankete ali drugih funkcij spletnega mesta.

Za hitro obdelavo transakcij.

Za pošiljanje rednih e-poštnih sporočil v zvezi z vašim naročilom ali drugimi izdelki in storitvami.

 

 

 


Kako varujemo podatke o obiskovalcih?

 

 

 


Naše spletno mesto redno pregledujemo glede varnostnih lukenj in znanih ranljivosti, da bi bil vaš obisk našega spletnega mesta čim bolj varen.

Ne uporabljamo skeniranja zlonamerne programske opreme.

 


Vaši osebni podatki so shranjeni za varnimi omrežji in so dostopni le omejenemu številu ljudi, ki imajo posebne pravice dostopa do takih sistemov in morajo ohraniti zaupnost podatkov. Poleg tega so vsi občutljivi/kreditni podatki, ki jih posredujete, šifrirani s tehnologijo Secure Socket Layer (SSL).

 

 

 


Ko uporabnik odda naročilo, izvajamo različne varnostne ukrepe, da varujemo vaše osebne podatke.

 

 

 


Vse transakcije se obdelujejo prek ponudnika prehoda in niso shranjene ali obdelane na naših strežnikih.

 

 

 


Ali uporabljamo piškotke?

 

 

 


ja Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletno mesto ali njegov ponudnik storitev prenese na trdi disk vašega računalnika prek vašega spletnega brskalnika (če dovolite), ki omogoča sistemom spletnega mesta ali ponudnika storitev, da prepoznajo vaš brskalnik ter zajamejo in obdržijo določene informacije. Na primer, uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo zapomniti in obdelati izdelke v vašem nakupovalnem vozičku. Uporabljajo se tudi za pomoč pri razumevanju vaših preferenc na podlagi preteklih ali trenutnih dejavnosti na spletnem mestu, kar nam omogoča, da vam zagotovimo izboljšane storitve. Piškotke uporabljamo tudi za pomoč pri zbiranju zbirnih podatkov o prometu na spletnem mestu in interakciji s spletnim mestom, tako da lahko v prihodnosti zagotovimo boljše izkušnje in orodja na spletnem mestu.

 

 

Piškotke uporabljamo za:

 


Pomaga vam zapomniti in obdelati izdelke v nakupovalnem vozičku.

Razumeti in shraniti uporabniške nastavitve za prihodnje obiske.

Spremljajte oglase.

 

 

Izberete lahko, da vas računalnik opozori vsakič, ko je poslan piškotek, ali pa onemogočite vse piškotke. To storite v nastavitvah brskalnika (kot je Internet Explorer). Vsak brskalnik je nekoliko drugačen, zato preverite meni Pomoč svojega brskalnika, da ugotovite pravilen način spreminjanja piškotkov.

 

 

 


Če onemogočite piškotke, bodo nekatere funkcije onemogočene. To ne bo vplivalo na uporabniško izkušnjo, zaradi katere je vaša izkušnja na spletnem mestu učinkovitejša, nekatere naše storitve pa ne bodo delovale pravilno.

 

 

Kljub temu lahko še vedno oddate naročila.

 

 

 


Informacije tretjim osebam

 

 

 


Ne prodajamo, trgujemo ali kako drugače prenašamo tretjim osebam vaših osebnih podatkov, razen če vas predhodno obvestimo. To ne vključuje partnerjev za gostovanje spletnih strani in drugih strank, ki nam pomagajo upravljati našo spletno stran, opravljati naše posle ali vam služiti, če se te stranke strinjajo, da bodo te informacije ohranile zaupne. Vaše podatke lahko razkrijemo tudi, če menimo, da je razkritje primerno za skladnost z zakonodajo, uveljavljanje naših pravilnikov spletnega mesta ali zaščito naših ali pravic drugih, lastnine ali varnosti.

 


Vendar se lahko podatki o obiskovalcu, ki ne omogočajo osebne identifikacije, posredujejo drugim strankam za trženje, oglaševanje ali druge namene.

 

 

 


Povezave tretjih oseb

 

 

 


Na našem spletnem mestu ne vključujemo ali ponujamo izdelkov ali storitev tretjih oseb.

 

 

 


Google

 

Googlove oglaševalske zahteve je mogoče povzeti z Googlovimi oglaševalskimi načeli. Ti so implementirani za zagotavljanje pozitivne uporabniške izkušnje. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=sl
Na našem spletnem mestu nismo omogočili Google AdSense, vendar bomo to morda storili v prihodnosti.
Kalifornijski zakon o varstvu zasebnosti na spletu
CalOPPA je prvi državni zakon v državi, ki zahteva, da komercialna spletna mesta in spletne storitve objavijo politiko zasebnosti. Področje uporabe zakona sega daleč onkraj Kalifornije in od osebe ali podjetja v Združenih državah (in verjetno po vsem svetu), ki upravlja spletna mesta, ki zbirajo osebne podatke potrošnikov v Kaliforniji, zahteva, da na svojem spletnem mestu vidno objavi pravilnik o zasebnosti, v katerem natančno navede, katere podatke zbira in katere ljudi, s katerimi se deli, in za skladnost s to politiko. - Oglejte si več na: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Glede na CalOPPA se strinjamo z naslednjim:
Uporabniki lahko naše spletno mesto obiščejo anonimno
Ko bo ta pravilnik o zasebnosti ustvarjen, bomo dodali povezavo do njega na naši domači strani ali vsaj na prvi pomembni strani po vstopu na naše spletno mesto.
Povezava do naše politike zasebnosti vključuje besedo "Zasebnost" in jo je mogoče zlahka najti na zgoraj navedeni strani.
Uporabniki bodo obveščeni o vseh spremembah politike zasebnosti:
Na naši strani s politiko zasebnosti
Uporabniki lahko spremenijo osebne podatke:
Po elektronski pošti
S prijavo v njihov račun
Kako naše spletno mesto obravnava signale "ne sledi"?
Cenimo, da ne sledimo signalom in ne sledimo, nameščamo piškotkov ali uporabljamo oglaševanje, ko je nameščen mehanizem brskalnika Ne sledi (DNT).
Ali naše spletno mesto omogoča sledenje vedenja tretjih oseb?
Pomembno je tudi vedeti, da ne dovolimo sledenja vedenju tretjih oseb
COPPA (Zakon o varstvu zasebnosti otrok na spletu)
Ko gre za zbiranje osebnih podatkov otrok, mlajših od 13 let, Zakon o varstvu zasebnosti otrok na spletu (COPPA) daje nadzor staršem. Zvezna komisija za trgovino, nacionalna agencija za varstvo potrošnikov, uveljavlja pravilo COPPA, ki določa, kaj morajo upravljavci spletnih mest in spletnih storitev storiti za zaščito zasebnosti in varnosti otrok na spletu.
Ne tržimo posebej otrokom, mlajšim od 13 let.
Pravilne prakse obveščanja
Načela poštenih informacijskih praks tvorijo hrbtenico zakonodaje o zasebnosti v Združenih državah, koncepti, ki jih zajemajo, pa so igrali pomembno vlogo pri razvoju zakonov o varstvu podatkov po vsem svetu. Razumevanje načel dobre informacijske prakse in njihove uporabe je bistvenega pomena za izpolnjevanje različnih zakonov o zasebnosti, ki varujejo osebne podatke.
Da bi bili v skladu s prakso poštenega obveščanja, bomo sprejeli naslednje odzivne ukrepe, če pride do kršitve podatkov:
Uporabnike bomo obvestili po elektronski pošti
V 7 delovnih dneh
Uporabnike bomo obvestili z obvestilom na strani
V 7 delovnih dneh
Strinjamo se tudi z načelom individualne pritožbe, ki zahteva, da imajo posamezniki pravico do uveljavljanja pravno izvršljivih pravic zoper zbiratelje in obdelovalce podatkov, ki ne ravnajo v skladu z zakonom. To načelo ne zahteva le, da imajo posamezniki izvršljive pravice proti uporabnikom podatkov, ampak tudi, da se posamezniki obrnejo na sodišča ali vladno agencijo za preiskavo in/ali pregon neskladnosti s strani upravljavcev podatkov.
Zakon CAN SPAM
Zakon CAN-SPAM je zakon, ki določa pravila za komercialno e-pošto, določa zahteve za komercialna sporočila, daje prejemnikom pravico, da prenehajo pošiljati e-pošto, in določa stroge kazni za kršitve.
Vaš e-poštni naslov zbiramo na:
Zaradi skladnosti s CANSPAM se strinjamo z naslednjim:
Če se želite kadar koli odjaviti od prejemanja prihodnjih e-poštnih sporočil, nam lahko pišete na naslov
in takoj vas bomo odstranili iz vse korespondence.
Kontaktirajte nas
Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti, nas lahko kontaktirate s pomočjo spodnjih informacij.