ZAMKNIJ

/

Politika vračil in vračil

Vračila & sprememba
Razburjeni smo, če niste 100-odstotno zadovoljni s prejetimi predmeti in z veseljem sprejemamo vračila v 30 dneh po prejemu za večino izdelkov v novem stanju.
Obrnite se na službo za pomoč strankam tako, da na naši spletni strani predložite vozovnico in navedete izdelke, ki jih želite vrniti, in razlog. Kontaktirali vas bomo v 24 urah. Vašo potrpežljivost bomo zelo cenili.
Ko od nas prejmete navodila za vračilo, zapakirajte artikle, ki jih želite vrniti, v originalno embalažo.
Paket pustite na lokalni pošti.
Večina vračil je obdelanih v 5 delovnih dneh od prejema paketa. Vračilo bomo vrnili v vašo denarnico luoika, razen če nam bo drugače rečeno, da vrnemo na vaš predplačniški račun. Dobroimetje v denarnici lahko uporabite pri naslednjem nakupu ali dvignete na svoj plačilni račun. Ko bo vaše vračilo izdano, boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo.
Pogoji vračila
Povratni naslov
Če želite izdelke vrniti na najbližji naslov za vračilo, vnesite vozovnico v svoj račun, naš predstavnik službe za stranke vas bo kontaktiral v 24 urah.
Naš povratni naslov: 5012 4Th Street ., Irwindale CA91706, Združene države ZTO Logistics Inc.
Opomba: Prosimo, da vračila ne pošiljate na naslov na paketu. To ni naš povratni naslov in bo vplival na obdelavo vašega vračila.