ZAMKNIJ

O nas

V tebi amikatoy. com sta sreča in vrhunska moda naši glavni prioriteti. Menim, da so naši izdelki močni izrazi stila in osebne identitete.
amikatoy. com je zelo navdušen nad pripomočki in dodatki naših izdelkov. Uporabili smo jih, od dobrih materialov do lepih dizajnov. Odločili smo se, da nabavljamo z vsega sveta in vam ponudimo naše najljubše izdelke, ki dopolnjujejo uporabo naših izdelkov.
Zaupajte, da vam bo naša ekipa strokovnjakov pomagala ohraniti vodilni položaj in biti vedno v ospredju mode. Pridružite se naši revoluciji izdelkov, medtem ko še naprej izzivamo možnosti v vašem življenju in vam pomagamo prinesti navdušenje na svetovni ravni.
Za razliko od drugih trgovin ne izvajamo dropshippinga. To pomeni, da za vsak izdelek na strani osebno pridobivamo naše izdelke od najbolj uglednih proizvajalcev. Shranjujemo jih v našem skladišču in jih osebno preizkusimo, da se prepričamo, ali pravilno delujejo, preden vam jih zapakiramo. Iščemo po svetu, da bi našli najbolj vročo mobilno inovacijo v industriji. To izkušnjo želimo deliti z vami in vam ponuditi najboljše, kar smo našli.


Ime podjetja: Haikou Raihong Trading Co., Ltd.


Naslov podjetja: E104, Hainan 24-urni internetni informacijski industrijski park, 14. nadstropje, poslovna stavba Yaxi, št. 16 Haifu Road, okrožje Meilan, mesto Haikou, provinca Hainan