ZAMKNIJ

/

Pogoji uporabe

Pregled

 


To spletno mesto upravlja amikatoy. Na celotnem spletnem mestu se izrazi "mi", "nas" in "naš" nanašajo na amikatoy. amikatoyo ponuja to spletno mesto, vključno z vsemi informacijami, orodji in storitvami, ki so na tem spletnem mestu na voljo vam, uporabniku, pod pogojem, da sprejmete vse pogoje, pravila in obvestila, navedena tukaj.

 


Z obiskom našega spletnega mesta in/ali nakupom česar koli pri nas sodelujete v »storitvi« in se strinjate, da vas zavezujejo naslednji pogoji (»pogoji«), vključno s tistimi dodatnimi določili, pogoji in pravilniki, na katere se sklicujete tukaj in/ali na voljo prek hiperpovezave. Ta določila in pogoji veljajo za vse uporabnike spletnega mesta, vključno z uporabniki, ki so brskalniki, dobavitelji, kupci, trgovci in/ali avtorji vsebine, vendar ne omejeno nanje.

 


Pred dostopom ali uporabo našega spletnega mesta natančno preberite te pogoje uporabe. Z dostopom ali uporabo katerega koli dela spletnega mesta se strinjate, da vas zavezujejo ti pogoji. Če se ne strinjate z vsemi določili in pogoji te pogodbe, ne morete dostopati do spletnega mesta ali uporabljati katere koli storitve. Če se ti pogoji uporabe štejejo za ponudbo, je sprejem izrecno omejen na te pogoje uporabe.

 


Za vse nove funkcije ali orodja, ki so dodana trenutni trgovini, bodo prav tako veljali pogoji uporabe. Na tej strani si lahko kadar koli ogledate najnovejšo različico pogojev uporabe. Pridržujemo si pravico do posodobitve, spremembe ali zamenjave katerega koli dela teh Pogojev in določil z objavo posodobitev in/ali sprememb na naši spletni strani. Vaša odgovornost je, da redno preverjate to stran za spremembe. Vaša nadaljnja uporaba ali dostop do spletnega mesta po objavi kakršnih koli sprememb pomeni sprejemanje teh sprememb.

1. RAZDELEK – POGOJI SPLETNE TRGOVINE

 


S sprejetjem teh Pogojev in določil izjavljate, da ste vsaj polnoletni v državi stalnega prebivališča ali da ste polnoletni v državi stalnega prebivališča in ste nam dali soglasje, da vsem vašim mladoletnim vzdrževanim osebam omogočimo za uporabo tega mesta.

Naših izdelkov ne smete uporabljati za kakršne koli nezakonite ali nepooblaščene namene in z uporabo storitve ne smete kršiti nobenih zakonov v vaši pristojnosti (vključno z, vendar ne omejeno na, zakone o avtorskih pravicah).

Ne smete prenašati črvov ali virusov ali kakršne koli destruktivne kode.

Kršitev ali kršitev katerega koli od pogojev bo povzročila takojšnjo prekinitev vaših storitev.

 


RAZDELEK 2 - SPLOŠNI POGOJI

 


Pridržujemo si pravico, da zavrnemo storitev komur koli iz kakršnega koli razloga in kadar koli.

Razumete, da se lahko vaša vsebina (brez podatkov o kreditni kartici) prenaša nešifrirano in lahko vključuje (a) prenose prek različnih omrežij; in (b) spremembe zaradi skladnosti in prilagajanja tehničnim zahtevam omrežij ali povezovalnih naprav. Podatki o kreditni kartici so med prenosom po omrežjih vedno šifrirani.

Strinjate se, da ne boste reproducirali, podvajali, kopirali, prodajali, preprodajali ali izkoriščali katerega koli dela storitve, uporabe storitve ali dostopa do storitve ali katerega koli stika na spletnem mestu, prek katerega je storitev na voljo, brez našega izrecnega pisnega dovoljenja.

Naslovi, uporabljeni v tej pogodbi, so vključeni samo zaradi priročnosti in ne bodo omejevali ali kako drugače vplivali na te pogoje.

ODDELEK 3 – TOČNOST, POPOLNOST IN PRAVOČASNOST INFORMACIJ

 


Ne odgovarjamo, če informacije na tej strani niso pravilne, popolne ali aktualne. Gradivo na tem spletnem mestu je namenjeno samo splošnim informacijam in se nanj ne smete zanašati ali uporabljati kot edino osnovo za sprejemanje odločitev brez posvetovanja s primarnimi, natančnejšimi, popolnejšimi ali pravočasnimi viri informacij. Vsakršno zanašanje na gradivo na tem spletnem mestu je na lastno odgovornost.

To spletno mesto lahko vsebuje določene zgodovinske podatke. Zgodovinski podatki niso nujno aktualni in so na voljo le kot referenca. Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo vsebino tega spletnega mesta, vendar nismo dolžni posodobiti nobenih informacij na našem spletnem mestu. Strinjate se, da ste sami odgovorni za spremljanje sprememb na našem spletnem mestu.

 


RAZDELEK 4 - SPREMEMBE STORITEV IN CEN

 


Cene naših izdelkov se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Pridržujemo si pravico do spremembe ali ukinitve storitve (ali katerega koli njenega dela ali vsebine) kadar koli brez obvestila.

Vam ali kateri koli tretji osebi ne bomo odgovorni za kakršno koli spremembo, spremembo cene, začasno ukinitev ali ukinitev storitve.

RAZDELEK 5 - IZDELKI ALI STORITVE (ČE JE PRIMERNO)

Nekateri izdelki ali storitve so lahko na voljo izključno na spletu prek spletne strani. Količine teh izdelkov ali storitev so lahko omejene in jih je mogoče vrniti ali zamenjati samo v skladu z našo politiko vračil.

Potrudili smo se, da bi barve in slike naših izdelkov, ki se pojavljajo v trgovini, prikazali čim bolj natančno. Ne moremo zagotoviti, da bo zaslon vašega računalniškega monitorja katere koli barve točen.

Pridržujemo si pravico, vendar nimamo obveznosti, omejiti prodajo naših izdelkov ali storitev na katero koli osebo, geografsko regijo ali jurisdikcijo. To pravico lahko uveljavljamo od primera do primera. Pridržujemo si pravico do omejitve količin izdelkov ali storitev, ki jih ponujamo. Vsi opisi izdelkov ali cene izdelkov se lahko po naši presoji kadar koli spremenijo brez predhodnega obvestila. Pridržujemo si pravico do ukinitve katerega koli izdelka kadarkoli. Vsaka ponudba za kateri koli izdelek ali storitev na tem spletnem mestu je nična, če je prepovedana.

Ne jamčimo, da bo kakovost katerega koli izdelka, storitve, informacij ali drugega materiala, ki ste ga kupili ali pridobili, izpolnila vaša pričakovanja ali da bodo morebitne napake v storitvi popravljene.

 


RAZDELEK 6 – TOČNOST INFORMACIJ O RAČUNU IN RAČUNU

 


Pridržujemo si pravico zavrniti vsako naročilo, ki ga oddate pri nas. Po lastni presoji lahko omejimo ali prekličemo količine, kupljene na osebo, na gospodinjstvo ali na naročilo. Te omejitve lahko vključujejo naročila, oddana z istim računom stranke ali pod istim računom stranke, isto kreditno kartico in/ali naročila z istim naslovom za izstavitev računa in/ali dostavo. Če spremenimo ali prekličemo naročilo, vas bomo morda poskušali obvestiti tako, da stopimo v stik z e-poštnim naslovom in/ali naslovom za izstavitev računa/telefonsko številko, navedeno ob oddaji naročila. Pridržujemo si pravico, da omejimo ali prepovemo naročila, za katera se po našem izključnem mnenju zdi, da jih oddajo trgovci, preprodajalci ali distributerji.

 

Strinjate se, da boste zagotovili trenutne, popolne in točne podatke o nakupu in računu za vse nakupe v naši trgovini. Strinjate se, da boste nemudoma posodobili svoj račun in druge podatke, vključno z vašim e-poštnim naslovom in številkami kreditnih kartic ter datumi poteka veljavnosti, da bomo lahko dokončali transakcije in vas po potrebi kontaktirali.

 


Za več podrobnosti si oglejte naš pravilnik o vračilih.

 


RAZDELEK 7 - NEOBVEZNI INSTRUMENTI

 


Lahko vam zagotovimo dostop do orodij tretjih oseb, ki jih ne nadziramo in nimamo nadzora ali vnosa.

Potrjujete in se strinjate, da nudimo dostop do takšnih orodij "kot so" in "kot so na voljo" brez kakršnega koli jamstva, zastopanja ali kakršnega koli pogoja in brez kakršnega koli potrdila. Ne prevzemamo nobene odgovornosti, ki izhaja iz ali v povezavi z vašo uporabo neobveznih orodij tretjih oseb.

Kakršna koli vaša uporaba neobveznih orodij, ki so na voljo na spletnem mestu, je v celoti na lastno odgovornost in po lastni presoji, pri čemer morate zagotoviti, da ste seznanjeni s pogoji, pod katerimi orodja zagotavlja(-jo) tretji ponudnik(-i), in se z njimi strinjate. ) ustrezen.

Prav tako lahko v prihodnosti prek spletnega mesta ponudimo nove storitve in/ali funkcije (vključno z izdajo novih orodij in virov). Te nove funkcije in/ali storitve bodo prav tako predmet teh pogojev uporabe.

 


RAZDELEK 8 – POVEZAVE TRETJIH OSEB

 


Določena vsebina, izdelki in storitve, ki so na voljo prek naše storitve, lahko vključujejo gradivo tretjih oseb.

Povezave tretjih oseb na tem spletnem mestu vas lahko usmerijo na spletna mesta tretjih oseb, ki niso povezana z nami. Nismo odgovorni za pregledovanje ali ocenjevanje vsebine ali točnosti in ne jamčimo in nimamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za materiale ali spletna mesta tretjih oseb ali za katera koli druga gradiva, izdelke ali storitve tretjih oseb.

Nismo odgovorni za kakršno koli škodo ali škodo, povezano z vašim nakupom ali uporabo blaga, storitev, virov, vsebine ali katere koli druge transakcije v povezavi s spletnimi mesti tretjih oseb. Pazljivo preglejte pravilnike in prakse tretjih oseb in se prepričajte, da jih razumete, preden se lotite kakršne koli transakcije. Pritožbe, zahtevke, pomisleke ali vprašanja v zvezi z izdelki tretjih oseb je treba nasloviti na tretjo osebo.

 

RAZDELEK 9 – PRIPOMBE UPORABNIKOV, POVRATNE INFORMACIJE IN DRUGA SPOROČILA
Če na našo zahtevo pošljete določene posebne prispevke (na primer prijave za natečaj) ali brez naše zahteve pošljete kreativne ideje, predloge, predloge, načrte ali drugo gradivo, bodisi na spletu, po e-pošti, po pošti ali v nasprotnem primeru (s skupnim imenom »komentarji«) se strinjate, da lahko kadar koli in brez omejitev urejamo, kopiramo, objavljamo, distribuiramo, prevajamo in drugače uporabljamo v katerem koli mediju vse komentarje, ki nam jih pošljete. Nismo dolžni (1) hraniti komentarje zaupne; (2) plačati odškodnino za kakršne koli pripombe; ali (3) za odgovor na morebitne komentarje.
Lahko, vendar nismo dolžni spremljati, urejati ali odstraniti vsebine, za katere menimo, da so nezakonite, žaljive, grozeče, klevetniške, obrekljive, pornografske, nespodobne ali kako drugače sporne ali kršijo intelektualno lastnino katere koli stranke ali te pogoje uporabe.
Strinjate se, da vaši komentarji ne bodo kršili nobenih pravic tretjih oseb, vključno z avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami, zasebnostjo, osebnostnimi ali drugimi osebnimi ali lastniškimi pravicami. Prav tako se strinjate, da vaši komentarji ne bodo vsebovali obrekljivega ali nezakonitega, žaljivega ali nespodobnega gradiva ali vsebovali računalniškega virusa ali druge zlonamerne programske opreme, ki bi lahko kakor koli vplivala na delovanje storitve ali katerega koli povezanega mesta. Ne smete uporabljati lažnega e-poštnega naslova, se pretvarjati, da ste nekdo drug kot vi, ali nas ali tretjih oseb zavajati glede izvora komentarjev. Za morebitne komentarje in njihovo točnost ste izključno odgovorni sami. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne komentarje, ki jih objavite vi ali katera koli tretja oseba.
RAZDELEK 10 – OSEBNI PODATKI
Pošiljanje osebnih podatkov prek trgovine ureja naš pravilnik o zasebnosti.

RAZDELEK 11 – NAPAKE, NETOČNOSTI IN IZPUSTI
Na našem spletnem mestu ali storitvi so lahko občasno informacije, ki vsebujejo tipkarske napake, netočnosti ali opustitve, ki se lahko nanašajo na opise izdelkov, cene, promocije, ponudbe, stroške dostave izdelkov, čas prevoza in razpoložljivost. Pridržujemo si pravico, da kadar koli brez predhodnega obvestila (tudi po tem, ko ste poslali naročilo) popravite morebitne napake, netočnosti ali opustitve in spremenite ali posodobite informacije ali prekličete naročila, če so katere koli informacije v storitvi ali na katerem koli povezanem spletnem mestu netočne.
Ne zavezujemo se, da bomo posodabljali, spreminjali ali pojasnjevali informacije o storitvi ali na katerem koli povezanem mestu, vključno z informacijami o cenah, vendar ne omejeno nanje, razen če to zahteva zakon. Vsak določen datum posodobitve ali osvežitve, uporabljen za storitev ali katero koli povezano spletno mesto, se ne sme razumeti kot znak, da so bile vse informacije o storitvi ali katerem koli povezanem spletnem mestu spremenjene ali posodobljene.
RAZDELEK 12 – PREPOVEDANE UPORABE
Poleg drugih prepovedi, navedenih v Pogojih in določilih uporabe, vam je prepovedano uporabljati spletno mesto ali njegovo vsebino: (a) za kakršne koli nezakonite namene; (b) nagovarjati druge k izvajanju ali sodelovanju pri kakršnih koli nezakonitih dejanjih; (c) kršiti katere koli mednarodne ali britanske predpise, pravila, zakone ali lokalne predpise; (d) za kršitev ali kršitev naših pravic intelektualne lastnine ali pravic intelektualne lastnine drugih; (e) nadlegovati, zlorabljati, žaliti, škodovati, obrekovati, obrekovati, ustrahovati ali diskriminirati na podlagi spola, spolne usmerjenosti, vere, etnične pripadnosti, rase, starosti, nacionalnega porekla ali invalidnosti; (f) posredovati lažne ali zavajajoče informacije; (g) nalagati ali prenašati viruse ali katero koli drugo vrsto zlonamerne kode, ki bo ali bi lahko bila uporabljena na kakršen koli način, ki bo vplival na funkcionalnost ali delovanje storitve ali katerega koli povezanega mesta, drugih spletnih mest ali interneta; (h) za zbiranje ali sledenje osebnih podatkov drugih; (i) za neželeno pošto, lažno predstavljanje, farmacevtske izdelke, pretvezo, pajek, iskanje ali strganje; (j) za kakršne koli obscene ali nemoralne namene; (k) motenje ali izogibanje varnostnim funkcijam storitve ali katerega koli povezanega mesta, drugih spletnih mest ali interneta. Pridržujemo si pravico, da prekinemo vašo uporabo storitve ali katerega koli povezanega mesta zaradi kršitve katere koli prepovedane uporabe.

RAZDELEK 13 – IZJAVA O GARANCIJAH; OMEJITEV ODGOVORNOSTI

 


Ne jamčimo, ne predstavljamo in ne jamčimo, da bo vaša uporaba naše storitve nemotena, pravočasna, varna ali brez napak.

Ne jamčimo, da bodo rezultati, ki jih lahko dobite z uporabo storitve, pravilni ali zanesljivi.

Strinjate se, da lahko storitev občasno odstranimo za nedoločen čas ali jo kadar koli prekličemo brez obvestila.

Izrecno se strinjate, da je vaša uporaba ali nezmožnost uporabe storitve na lastno odgovornost. Storitev ter vsi izdelki in storitve, dobavljeni prek storitve, so (razen kot je izrecno navedeno z naše strani) na voljo "takšni, kot so" in "kot so na voljo" za vašo uporabo brez kakršnega koli zastopanja, jamstva ali kakršnega koli pogoja, izrecnega ali implicitnega, vključno z vsa implicitna jamstva ali pogoji primernosti za prodajo, primernosti za določen namen, trajnosti, lastništva in nekršitve.

V nobenem primeru mi, naši direktorji, uradniki, zaposleni, podružnice, zastopniki, izvajalci, pripravniki, dobavitelji, ponudniki storitev ali dajalci licenc ne bomo odgovorni za kakršno koli poškodbo, izgubo, zahtevek ali kakršno koli neposredno, posredno, naključno, kazensko, posebno ali posledično škodo. kakršne koli vrste, vključno brez omejitev z izgubo dobička, izgubo prihodka, izgubo prihrankov, izgubo podatkov, nadomestnimi stroški ali kakršno koli podobno škodo, ki temelji na pogodbi, odškodninski odgovornosti (vključno z malomarnostjo), objektivni odgovornosti ali kako drugače, ki izhaja iz vašo uporabo katere koli storitve ali katerega koli izdelka, kupljenega prek storitve, ali za kakršne koli druge zahtevke, ki so na kakršen koli način povezani z vašo uporabo storitve ali katerega koli izdelka, vključno z, vendar ne omejeno na, morebitnimi napakami ali pomanjkljivostmi v kateri koli vsebini ali izgube ali škode kakršne koli vrste te kot posledica uporabe storitve ali katere koli vsebine (ali izdelka), objavljene, prenesene ali kako drugače dane na voljo prek storitve, tudi če smo bili obveščeni o njihovi možnosti. Ker nekatere države ali jurisdikcije ne dovoljujejo izključitve ali omejitve odgovornosti za posledično ali naključno škodo, bo v takšnih državah ali jurisdikcijah naša odgovornost omejena na največji možni obseg, ki ga dovoljuje zakon.

 

RAZDELEK 14 – ODŠKODNINA

 


Strinjate se, da boste nas in našo matično družbo, hčerinske družbe, podružnice, partnerje, uradnike, direktorje, agente, izvajalce, dajalce licenc, ponudnike storitev, podizvajalce, dobavitelje, pripravnike in zaposlene odškodninili, branili in odškodovali pred kakršnimi koli zahtevki ali zahtevami, vključno z razumnimi odvetniškimi pristojbine, ki jih plača katera koli tretja oseba zaradi ali izhajajo iz vaše kršitve teh Pogojev in določil uporabe ali dokumentov, ki jih ti vključujejo s sklicevanjem, ali vaše kršitve katerega koli zakona ali pravic tretje osebe.

 


RAZDELEK 15 – LOČLJIVOST

 


Če se ugotovi, da je katera koli določba teh pogojev uporabe nezakonita, nična ali neizvršljiva, bo ta določba kljub temu izvršljiva v največji možni meri, ki jo dovoljuje veljavna zakonodaja, neizvršljivi del pa se bo štel za ločenega od teh pogojev uporabe, kot je odločitev ne vpliva na veljavnost in izvršljivost drugih preostalih določb.

 


RAZDELEK 16 – PRENEHANJE

 


Obveznosti in odgovornosti strank, ki so nastale pred datumom odpovedi, veljajo tudi po odpovedi te pogodbe za vse namene.

Ti pogoji uporabe veljajo, razen če in dokler jih ne prekinete vi ali mi. Te pogoje uporabe lahko kadar koli prekinete tako, da nas obvestite, da ne želite več uporabljati naših storitev, ali ko prenehate uporabljati naše spletno mesto.

Če po našem izključnem mnenju ne izpolnite ali sumimo, da niste izpolnili katerega koli določila ali določbe teh določil in pogojev, lahko to pogodbo kadar koli prekinemo brez obvestila in ostali boste odgovorni za vse dolgovane zneske. do vključno datuma prenehanja; in/ali vam lahko posledično onemogoči dostop do naših storitev (ali katerega koli njihovega dela).

 


RAZDELEK 17 – Celotna pogodba

 


Naše neupoštevanje ali uveljavljanje katere koli pravice ali določbe teh Pogojev in določil ne pomeni, da se takšni pravici ali določbi odpovedujemo.

Ti pogoji uporabe in vsi pravilniki ali pravila delovanja, ki smo jih objavili na tem spletnem mestu ali v povezavi s storitvijo, sestavljajo celotno pogodbo in dogovor med vami in nami ter urejajo vašo uporabo storitve ter nadomeščajo vse predhodne ali sočasne pogodbe, sporočila in predloge. , ustno ali pisno (vključno, vendar ne omejeno na, vse prejšnje različice Pogojev in določil uporabe).

Kakršne koli dvoumnosti pri razlagi teh določil in pogojev se ne sme razlagati proti pripravljavcu.

 


RAZDELEK 18 – VELJAVNO PRAVO

Ta določila in pogoji uporabe ter vse ločene pogodbe, s katerimi vam zagotavljamo storitve, urejajo in razlagajo v skladu z zakoni Romunije.

 

RAZDELEK 19 – SPREMEMBE POGOJEV STORITVE

Na tej strani si lahko kadar koli ogledate najnovejšo različico pogojev storitve.
Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji posodobimo, spremenimo ali zamenjamo kateri koli del teh pogojev storitve z objavo posodobitev in sprememb na naši spletni strani. Vaša odgovornost je, da redno preverjate našo spletno stran glede sprememb. Vaša nadaljnja uporaba ali dostop do našega spletnega mesta ali storitve po objavi kakršnih koli sprememb teh pogojev storitve pomeni sprejemanje teh sprememb.

RAZDELEK 19 – SPREMEMBE POGOJEV STORITVE
Na tej strani si lahko kadar koli ogledate najnovejšo različico pogojev uporabe.
Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji posodobimo, spremenimo ali zamenjamo kateri koli del teh določil in pogojev z objavo posodobitev in sprememb na naši spletni strani. Vaša odgovornost je, da redno preverjate našo spletno stran glede sprememb. Vaša nadaljnja uporaba ali dostop do našega spletnega mesta ali storitve po objavi kakršnih koli sprememb teh določil in pogojev pomeni vaše sprejemanje teh sprememb.