ZAMKNIJ

/

POŠILJANJE IN SLEDENJE

Zavezani smo k zagotavljanju, da so artikli dostavljeni našim strankam čim hitreje. Potrebujemo 3-5 dni, da prilagodimo vaša osebna naročila. Naročilo boste prejeli v 7-15 delovnih dneh od datuma vnosa.

Če morate naročilo prejeti do določenega datuma, nas najprej kontaktirajte in se pozanimajte o razpoložljivosti. Vedno se bomo potrudili, da vam ustrežemo.

CustomizationShippingDelivery

Prilagajanje

Takoj bomo začeli oblikovati in urejati vaše personalizirano naročilo od datuma vnosa. Časovni okvir prilagajanja je običajno 3-5 dni, odvisno od zahtevnosti izdelkov.

prevoz

Dostava paketa traja od 3 do 10 delovnih dni, glejte spodnjo tabelo za različne čase dostave na mednarodne destinacije.

POŠILJANJE V ZDA
DRŽAVA Kitajska Post Express in logistika / DOSTAVA EMS
STROŠEK ČASA DOBAVE (DELOVNI DNI)
Združene države BREZPLAČNO za vsa naročila, brez najmanj 7-10 dni
POŠILJANJE V DRUGE DRŽAVE
REGIJA DRŽAVA Kitajska Post Express in logistika / DOSTAVA EMS
STROŠEK ČASA DOBAVE (DELOVNI DNI)
Evropa Francija, Španija, Nemčija, Združeno kraljestvo, Italija, Švedska, Norveška, Švica, Avstrija, Poljska, Nizozemska, Belgija, Danska, Finska, Grčija, Irska, Portugalska BREZPLAČNO za vsa naročila, brez minimalnega roka v 10 dneh
Oceanija, Avstralija, Nova Zelandija BREZPLAČNO za vsa naročila, brez najmanj 12 dni
Azija Hongkong, Tajvan, Singapur, Macao, Japonska, Koreja, Indija, Malezija, Tajska, Filipini BREZPLAČNO za vsa naročila, brez minimalnega roka v 10 dneh
Severna Amerika Kanada BREZPLAČNO za vsa naročila, ne najmanj 12 dni
po vsem svetu Druge države BREZPLAČNO za vsa naročila, brez minimalnega roka v 20 dneh

* Časi dostave so ocenjeni in se začnejo od datuma pošiljanja, ne od datuma prilagojenega naročila, in lahko trajajo dlje od pričakovanega zaradi neveljavnega naslova, postopkov carinjenja ali drugih razlogov.

Dostava

Upoštevajte, da je odgovornost stranke, da nam posreduje pravilen in popoln naslov za pošiljanje. Če se vaš naslov za pošiljanje razlikuje od naslova za izstavitev računa, to navedite na blagajni.

Ko začnemo pošiljati vaše naročilo, vam bomo po e-pošti poslali obvestilo o pošiljanju, vključno z ID-jem naročila in številko za sledenje. Stanje vašega naročila lahko preverite na spletu tako, da se prijavite na stran Sledi mojemu naročilu z ID-jem naročila in e-pošto.

Opomba: če vaš paket ne prispe v predvidenem času dostave ali če imate kakršna koli druga vprašanja glede pošiljanja, se obrnite na naše predstavnike službe za stranke.