ZAMKNIJ

/

POGOJI STORITVE

PREGLED
To spletno stran/aplikacijo upravlja aluckykey.com Izrazi »mi«, »nas« in »naš« na celotnem spletnem mestu/aplikaciji se nanašajo na ekipo aluckykey.com/APP. aluckykey.com/APP ponuja to spletno mesto/aplikacijo, vključno z vsemi informacijami, orodji in storitvami, ki so na voljo na tem mestu vam, uporabniku, pod pogojem, da sprejmete vse pogoje, pravila in obvestila, navedena tukaj.
Če obiščete naše spletno mesto in/ali nekaj kupite pri nas, sodelujete v naši "storitvi" in se strinjate, da vas zavezujejo naslednji pogoji in določila ("POGOJI", "pogoji"), vključno s temi dodatnimi pogoji in pravilniki, navedenimi tukaj, in / ali dostopen preko hiperpovezave. Ti POGOJI in DOLOČILA veljajo za vse uporabnike spletnega mesta, vključno z, neomejeno, uporabniki, ki so brskalniki, prodajalci, kupci, trgovci in/ali avtorji vsebine.
Pred dostopom ali uporabo naše spletne strani/aplikacije natančno preberite te POGOJE IN DOLOČILA. Z dostopom ali uporabo katerega koli dela spletnega mesta se strinjate, da vas zavezujejo ti POGOJI. Če se ne strinjate z vsemi pogoji te pogodbe, ne smete dostopati do spletnega mesta/aplikacije ali uporabljati katere koli storitve. Če se ti POGOJI štejejo za ponudbo, je sprejem izrecno omejen na te POGOJE.
Za vse nove funkcije ali orodja, ki so dodana trenutni trgovini, bodo prav tako veljali POGOJI. Na tej strani si lahko kadar koli preberete najnovejšo različico POGOJEV in POGOJEV. Pridržujemo si pravico do posodobitve, spremembe ali zamenjave katerega koli dela teh DOLOČIL in POGOJEV z objavo posodobitev in/ali sprememb na naši spletni strani/aplikaciji. Vaša odgovornost je, da redno preverjate to stran glede sprememb. Vaša nadaljnja uporaba ali dostop do spletnega mesta/aplikacije po objavi kakršnih koli sprememb pomeni sprejemanje teh sprememb.
1. RAZDELEK - POGOJI SPLETNEGA NAKUPA
Če se strinjate s temi DOLOČILI in POGOJI, ne smete uporabljati naših izdelkov za kakršne koli nezakonite ali nepooblaščene namene, niti ne smete kršiti nobenih zakonov v vaši jurisdikciji (vključno z, vendar ne omejeno na zakone o avtorskih pravicah), ko uporabljate storitev.
Ne smete prenašati nobenih črvov ali virusov ali katere koli kode uničujoče narave.
Kršitev ali kršitev katerega koli od pogojev bo povzročila takojšnjo prekinitev vaših storitev.
RAZDELEK 2 - SPLOŠNI POGOJI
Pridržujemo si pravico, da zavrnemo storitev komur koli iz kakršnega koli razloga in kadar koli.
Potrjujete, da se lahko vaša vsebina (razen podatkov o kreditni kartici) prenaša nešifrirano in lahko vključuje (a) prenose prek različnih omrežij; in b) spremembe za prilagoditev tehničnim zahtevam za povezovalna omrežja ali opremo. Podatki o kreditni kartici so med prenosom po omrežjih vedno šifrirani.
Strinjate se, da ne boste reproducirali, podvajali, kopirali, prodajali, preprodajali ali izkoriščali katerega koli dela storitve, uporabe storitve ali dostopa do storitve ali katerega koli stika na spletnem mestu/aplikaciji, prek katere je storitev na voljo, brez izrecnega pisnega dovoljenja. pri nas.
Naslovi, uporabljeni v tej pogodbi, so vključeni samo zaradi priročnosti in ne omejujejo ali kako drugače vplivajo na te pogoje.
ODDELEK 3 – TOČNOST, POPOLNOST IN PRAVOČASNOST INFORMACIJ
Ne odgovarjamo, če informacije, ki so na voljo na tej strani, niso točne, popolne ali aktualne. Gradivo na tem spletnem mestu je namenjeno samo splošnim informacijam in se nanj ne smete zanašati ali ga uporabljati kot edino podlago za sprejemanje odločitev brez posvetovanja s primarnimi, natančnejšimi, popolnimi ali trenutnimi viri informacij. Vsakršno zanašanje na gradivo na tem spletnem mestu je na lastno odgovornost.
To spletno mesto lahko vsebuje določene zgodovinske podatke. Zgodovinski podatki niso nujno aktualni in so na voljo samo v vašo informacijo. Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo vsebino tega spletnega mesta, vendar nismo dolžni posodobiti nobenih informacij na našem spletnem mestu. Strinjate se, da ste odgovorni za spremljanje sprememb našega spletnega mesta.
RAZDELEK 4 - STORITEV IN SPREMEMBA CENE
Cene naših izdelkov se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Pridržujemo si pravico do spremembe ali ukinitve storitve (ali katerega koli njenega dela ali vsebine) brez predhodnega obvestila kadar koli.
Vam ali tretji osebi ne odgovarjamo za kakršno koli spremembo, spremembo cene, začasno ukinitev ali ukinitev storitve.
RAZDELEK 5 - IZDELKI ALI STORITVE (ČE JE PRIMERNO)
Nekateri izdelki ali storitve so lahko na voljo izključno na spletu prek spletne strani/aplikacije. Ti izdelki ali storitve imajo lahko omejene količine in jih je mogoče vrniti ali zamenjati samo v skladu z našo politiko vračila.
Potrudili smo se, da bi barve in slike naših izdelkov, ki se pojavljajo v trgovini, prikazali čim bolj natančno. Ne moremo zagotoviti, da bo prikaz katere koli barve na monitorju vašega računalnika točen.
Pridržujemo si pravico, vendar nimamo obveznosti, omejiti prodajo naših izdelkov ali storitev na katero koli osebo, geografsko območje ali jurisdikcijo. To pravico lahko uveljavljamo od primera do primera. Pridržujemo si pravico do omejitve količine izdelkov ali storitev, ki jih ponujamo. Vsi opisi izdelkov ali cene izdelkov se lahko kadar koli spremenijo brez predhodnega obvestila in po naši lastni presoji. Pridržujemo si pravico do ukinitve katerega koli izdelka kadarkoli. Vsaka ponudba katerega koli izdelka ali storitve na tem spletnem mestu je neveljavna, kjer je prepovedana.
Ne jamčimo, da bo kakovost katerega koli izdelka, storitve, informacij ali drugega materiala, ki ste ga kupili ali pridobili, izpolnila vaša pričakovanja, ali da bodo morebitne napake v storitvi popravljene.
RAZDELEK 6 – TOČNOST INFORMACIJ O OBRAČUNU IN RAČUNU
Pridržujemo si pravico zavrniti vsako naročilo, ki ga oddate pri nas. Po lastni presoji lahko omejimo ali prekličemo količine, kupljene na osebo, gospodinjstvo ali naročilo. Te omejitve lahko vključujejo naročila, oddana prek ali pod istim računom stranke, isto kreditno kartico in/ali naročila, ki uporabljajo isti naslov za izstavitev računa in/ali dostavo. V primeru, da spremenimo ali prekličemo naročilo, vas bomo morda poskušali obvestiti tako, da stopimo v stik z e-pošto in/ali naslovom za izstavitev računa/telefonsko številko, ki ste jo navedli, ko je bilo naročilo ustvarjeno. Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji omejimo ali prepovemo naročila, ki jih oddajo preprodajalci, preprodajalci ali distributerji.
Strinjate se, da boste zagotovili trenutne, popolne in točne podatke o nakupu in računu za vse nakupe v naši trgovini. Strinjate se, da boste nemudoma posodobili svoj račun in druge podatke, vključno z vašim e-poštnim naslovom in številkami kreditnih kartic ter datumi poteka, da bomo lahko dokončali vaše transakcije in vas po potrebi kontaktirali.
Za več podrobnosti glejte naš pravilnik o vračilih.
RAZDELEK 7 - NEOBVEZNA ORODJA
Morda vam omogočimo dostop do orodij tretjih oseb, ki jih ne spremljamo, nimamo nadzora nad njimi ali vanje ne vnašamo vanje.
Potrjujete in se strinjate, da nudimo dostop do takšnih orodij "kot so" in "kot so na voljo" brez kakršnega koli jamstva, zastopanja ali kakršnih koli pogojev in brez kakršne koli odobritve. Ne prevzemamo nobene odgovornosti, ki izhaja iz ali v povezavi z vašo uporabo neobveznih orodij tretjih oseb.
Kakršna koli uporaba neobveznih orodij, ki so na voljo na spletnem mestu, je izključno na lastno odgovornost in po lastni presoji, pri čemer se morate prepričati, da ste seznanjeni in se strinjate s pogoji in določili, pod katerimi so orodja na voljo s strani ustreznih tretjih ponudnikov.
V prihodnosti lahko prek spletne strani/aplikacije ponudimo tudi nove storitve in/ali funkcije (vključno z izdajo novih orodij in virov). Za takšne nove funkcije in/ali storitve veljajo tudi ti POGOJI.
RAZDELEK 8 – POVEZAVE DO TRETJIH OSEB
Določena vsebina, izdelki in storitve, ki so na voljo prek naše storitve, lahko vključujejo gradiva tretjih oseb.
Povezave tretjih oseb na tem spletnem mestu vas lahko usmerijo na spletna mesta tretjih oseb, ki niso povezana z nami. Nismo odgovorni za preučevanje ali ocenjevanje vsebine ali točnosti in nismo in ne bomo odgovorni za materiale ali spletne strani tretjih oseb ali za materiale, izdelke ali storitve tretjih oseb.
Nismo odgovorni za kakršno koli škodo ali škodo, povezano z nakupom ali uporabo blaga, storitev, virov, vsebine ali katere koli druge transakcije v povezavi s spletnimi mesti tretjih oseb. Prosimo, da pozorno preberete pravilnike in prakse tretjih oseb in se prepričajte, da jih razumete, preden se lotite kakršne koli transakcije. Pritožbe, zahtevke, pomisleke ali vprašanja v zvezi z izdelki tretjih oseb naslovite na tretjo osebo.
RAZDELEK 9 – PRIPOMBE UPORABNIKOV, POVRATNE INFORMACIJE IN DRUGE PRIJAVE
Če pošljete določene posebne prispevke na našo zahtevo (kot so prijave na natečaj) ali pošljete kreativne ideje, predloge, predloge, načrte ali drugo gradivo, bodisi na spletu, po e-pošti, pošti ali kako drugače (skupaj »komentarji«) brez naše zahteve, se strinjate, da lahko urejamo, kopiramo, objavljamo, distribuiramo, prevajamo in drugače uporabljamo v katerem koli mediju vse komentarje, ki nam jih pošljete kadar koli brez omejitev. Nismo in ne bomo dolžni (1) ohranjati zaupnosti komentarjev; (2) plačati odškodnino za kakršne koli pripombe; ali (3) odgovoriti na morebitne komentarje.
Lahko, vendar nismo dolžni spremljati, urejati ali odstraniti vsebino, za katero po lastni presoji ugotovimo, da je nezakonita, žaljiva, grozeča, žaljiva, obrekljiva, pornografska, obscena ali kako drugače sporna ali krši intelektualno lastnino katere koli stranke ali te POGOJI. .
Strinjate se, da vaši komentarji ne bodo kršili nobenih pravic tretjih oseb, vključno z avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami, zasebnostjo, osebnostnimi ali drugimi osebnimi ali lastniškimi pravicami. Nadalje se strinjate, da vaši komentarji ne bodo vsebovali žaljivega ali kako drugače nezakonitega, žaljivega ali nespodobnega gradiva ali kakršnega koli računalniškega virusa ali druge zlonamerne programske opreme, ki bi lahko kakor koli vplivala na delovanje storitve ali katere koli povezane spletne strani/aplikacije. Ne smete uporabljati lažnega e-poštnega naslova, se pretvarjati, da ste nekdo drug kot vi, ali kako drugače zavajati nas ali tretje osebe glede izvora komentarjev. Za morebitne komentarje in njihovo točnost ste izključno odgovorni sami. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne komentarje, ki jih objavite vi ali katera koli tretja oseba.
RAZDELEK 10 – OSEBNI PODATKI
Vašo predložitev osebnih podatkov prek trgovine ureja naš pravilnik o zasebnosti.
RAZDELEK 11 – NAPAKE, NETOČNOSTI IN IZPUSTI
Občasno se na našem spletnem mestu ali storitvi lahko pojavijo informacije, ki vsebujejo tipkarske napake, netočnosti ali opustitve, ki se lahko nanašajo na opise izdelkov, cene, promocije, ponudbe, stroške pošiljanja izdelkov, čase pošiljanja in razpoložljivost. Pridržujemo si pravico, da kadar koli brez predhodnega obvestila (tudi po oddaji naročila) popravimo morebitne napake, netočnosti ali opustitve ter spremenimo ali posodobimo informacije ali prekličemo naročila, če so katere koli informacije v storitvi ali na kateri koli povezani spletni strani/aplikaciji netočne. ).
Nismo dolžni posodabljati, spreminjati ali pojasnjevati informacij o storitvi ali katerem koli povezanem spletnem mestu/aplikaciji, vključno z informacijami o cenah, a ne omejeno nanje, razen če to zahteva zakon. Na storitvi ali kateri koli povezani spletni strani/aplikaciji ni določenega datuma posodobitve ali osvežitve, ki bi pomenil, da so bile vse informacije o storitvi ali kateri koli povezani spletni strani/aplikaciji spremenjene ali posodobljene.
RAZDELEK 12 – PREPOVEDANA UPORABA
Poleg drugih prepovedi, določenih v določilih in pogojih, vam je prepovedano uporabljati spletno mesto ali njegovo vsebino: (a) za kakršne koli nezakonite namene; (b) nagovarjati druge k izvajanju ali sodelovanju pri kakršnih koli nezakonitih dejanjih; (c) kršiti katere koli mednarodne ali britanske predpise, pravila, zakone ali lokalne predpise; (d) kršijo ali kršijo naše pravice intelektualne lastnine ali pravice intelektualne lastnine drugih; (e) nadlegovati, zlorabljati, žaliti, škodovati, obrekovati, obrekovati, omalovaževati, ustrahovati ali diskriminirati na podlagi spola, spolne usmerjenosti, vere, etnične pripadnosti, rase, starosti, nacionalnega porekla ali invalidnosti; f) predložiti napačne ali zavajajoče informacije; (g) nalagati ali prenašati viruse ali katero koli drugo vrsto zlonamerne kode, ki bo ali bi lahko bila uporabljena na kakršen koli način, ki vpliva na funkcionalnost ali delovanje storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta/aplikacije, drugih spletnih mest ali interneta; (h) zbiranje ali sledenje osebnih podatkov drugih; (i) neželena pošta, lažno predstavljanje, farmacija, prevara, pajek, pajkanje ali strganje; j) za kakršne koli obscene ali nemoralne namene; ali (k) posegati v ali zaobiti varnostne funkcije storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta/aplikacije, drugih spletnih mest ali interneta. Pridržujemo si pravico, da prekinemo vašo uporabo storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta/aplikacije zaradi kršitve katere koli prepovedane uporabe. (j) za kakršen koli obscen ali nemoralen namen; ali (k) posegati v ali zaobiti varnostne funkcije storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta/aplikacije, drugih spletnih mest ali interneta. Pridržujemo si pravico, da prekinemo vašo uporabo storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta/aplikacije zaradi kršitve katere koli prepovedane uporabe. (j) za kakršen koli obscen ali nemoralen namen; ali (k) posegati v ali zaobiti varnostne funkcije storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta/aplikacije, drugih spletnih mest ali interneta. Pridržujemo si pravico, da prekinemo vašo uporabo storitve ali katere koli povezane spletne strani/aplikacije zaradi kršitve katere koli prepovedane uporabe.
RAZDELEK 13 – ODPOVED JAMSTEV; OMEJITEV ODGOVORNOSTI
Ne jamčimo, ne predstavljamo ali jamčimo, da bo vaša uporaba naše storitve nemotena, pravočasna, varna ali brez napak.
Ne jamčimo, da bodo rezultati, ki jih lahko dobimo z uporabo storitve, točni ali zanesljivi.
Strinjate se, da lahko občasno odstranimo storitev za nedoločen čas ali jo kadar koli prekličemo brez obvestila.
Izrecno se strinjate, da je vaša uporaba ali nezmožnost uporabe storitve na lastno odgovornost. Storitev in vsi izdelki in storitve, ki vam jih zagotavljamo prek storitve, so (razen kot je izrecno navedeno z naše strani) na voljo "takšni, kot so" in "kot so na voljo" za vašo uporabo, brez kakršnega koli zastopanja, jamstva ali kakršnega koli pogoja; bodisi izrecno ali implicitno, vključno z vsemi implicitnimi jamstvi ali pogoji primernosti za prodajo, tržne kakovosti, primernosti za določen namen, trajnosti, naslova in nekršitve.
prenesejo ali kako drugače dajo na voljo prek storitve, tudi če so obveščeni o njihovi možnosti. Ker nekatere države ali jurisdikcije ne dovoljujejo izključitve ali omejitve odgovornosti za posledično ali naključno škodo, bo v takšnih državah ali jurisdikcijah naša odgovornost omejena na največji možni obseg, ki ga dovoljuje zakon.
RAZDELEK 14 – ODŠKODNINA
Strinjate se, da boste nas in našo matično družbo, podružnice, pridružene družbe, partnerje, uradnike, direktorje, agente, izvajalce, dajalce licenc, ponudnike storitev, podizvajalce, dobavitelje, pripravnike in zaposlene odškodninili, branili in varovali brez kakršnih koli zahtevkov ali zahtev, vključno z razumnih odvetniških honorarjev od katere koli tretje osebe, ki je posledica ali izhaja iz vaše kršitve teh POGOJEV ali dokumentov, vključenih s sklicevanjem, ali vaše kršitve katerega koli zakona ali pravic tretje osebe.
RAZDELEK 15 – LOČLJIVOST
V primeru, da se ugotovi, da je katera koli določba teh POGOJEV in DOLOČIL nezakonita, nična ali neizvršljiva, je taka določba kljub temu izvršljiva v največji možni meri, ki jo dovoljuje veljavna zakonodaja, neizvršljivi del pa se šteje za ločljivega od teh POGOJEV IN DOLOČIL, kot npr. določitev ne vpliva na veljavnost in izvršljivost drugih preostalih določb.
RAZDELEK 16 – PRENEHANJE
Obveznosti in odgovornosti strank, ki so nastale pred datumom odpovedi, veljajo tudi po odpovedi te pogodbe za vse namene.
Ti POGOJI in DOLOČILA veljajo, razen če in dokler jih ne prekinete vi ali mi. Te POGOJE lahko prekinete kadar koli, tako da nas obvestite, da ne želite več uporabljati naših storitev, ali ko prenehate uporabljati naše spletno mesto.
Če po naši presoji ne upoštevate ali sumimo, da niste upoštevali katerega koli določila ali določbe teh POGOJEV, lahko to pogodbo kadar koli prekinemo brez obvestila in ostali boste odgovorni za vse zapadle zneske. vključno z datumom prenehanja; in/ali vam lahko v skladu s tem zavrne dostop do naših storitev (ali katerega koli njihovega dela).
RAZDELEK 17 – CELOTNA POGODBA
Naše nezmožnost uveljavljanja ali uveljavljanja katere koli pravice ali določbe teh POGOJEV in POGOJEV ne pomeni odpovedi taki pravici ali določbi.
Ti POGOJI in vsi pravilniki ali pravila delovanja, ki smo jih objavili na tem spletnem mestu ali v povezavi s storitvijo, predstavljajo celotno pogodbo in dogovor med vami in nami ter urejajo vašo uporabo storitve ter nadomeščajo vse predhodne ali sočasne dogovore, sporočila in predloge. , ustno ali pisno, med vami in nami (vključno, vendar ne omejeno na, morebitne predhodne različice DOLOČIL IN POGOJEV).
Morebitnih dvoumnosti pri razlagi teh POGODBENIH POGOJEV ni mogoče razlagati v škodo vlagatelja.
RAZDELEK 18 – VELJAVNO PRAVO
Vse zgoraj navedene postavke so urejene in urejene v skladu z nemškimi zakoni
RAZDELEK 19 – SPREMEMBE POGODBENIH POGOJEV
Na tej strani si lahko kadar koli preberete najnovejšo različico POGOJEV in POGOJEV.
Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji posodobimo, spremenimo ali zamenjamo kateri koli del teh DOLOČIL in POGOJEV z objavo posodobitev in sprememb na naši spletni strani. Vaša odgovornost je, da redno preverjate našo spletno stran glede sprememb. Vaša nadaljnja uporaba ali dostop do našega spletnega mesta ali storitve po objavi kakršnih koli sprememb teh POGOJEV pomeni, da sprejemate te spremembe.
RAZDELEK 20 – KONTAKTNI PODATKI
Prosimo, pošljite vprašanja v zvezi s pogoji storitve na wxhhuazi@gmail.com

PREGLED
To spletno stran/aplikacijo upravlja aluckykey.com Izrazi »mi«, »nas« in »naš« na celotnem spletnem mestu/aplikaciji se nanašajo na ekipo aluckykey.com/APP. aluckykey.com/APP ponuja to spletno mesto/aplikacijo, vključno z vsemi informacijami, orodji in storitvami, ki so na voljo na tem mestu vam, uporabniku, pod pogojem, da sprejmete vse pogoje, pravila in obvestila, navedena tukaj.
Če obiščete naše spletno mesto in/ali nekaj kupite pri nas, sodelujete v naši "storitvi" in se strinjate, da vas zavezujejo naslednji pogoji in določila ("POGOJI", "pogoji"), vključno s temi dodatnimi pogoji in pravilniki, navedenimi tukaj, in / ali dostopen preko hiperpovezave. Ti POGOJI in DOLOČILA veljajo za vse uporabnike spletnega mesta, vključno z, neomejeno, uporabniki, ki so brskalniki, prodajalci, kupci, trgovci in/ali avtorji vsebine.
Pred dostopom ali uporabo naše spletne strani/aplikacije natančno preberite te POGOJE IN DOLOČILA. Z dostopom ali uporabo katerega koli dela spletnega mesta se strinjate, da vas zavezujejo ti POGOJI. Če se ne strinjate z vsemi pogoji te pogodbe, ne smete dostopati do spletnega mesta/aplikacije ali uporabljati katere koli storitve. Če se ti POGOJI štejejo za ponudbo, je sprejem izrecno omejen na te POGOJE.
Za vse nove funkcije ali orodja, ki so dodana trenutni trgovini, bodo prav tako veljali POGOJI. Na tej strani si lahko kadar koli preberete najnovejšo različico POGOJEV in POGOJEV. Pridržujemo si pravico do posodobitve, spremembe ali zamenjave katerega koli dela teh DOLOČIL in POGOJEV z objavo posodobitev in/ali sprememb na naši spletni strani/aplikaciji. Vaša odgovornost je, da redno preverjate to stran glede sprememb. Vaša nadaljnja uporaba ali dostop do spletnega mesta/aplikacije po objavi kakršnih koli sprememb pomeni sprejemanje teh sprememb.
1. RAZDELEK - POGOJI SPLETNEGA NAKUPA
Če se strinjate s temi DOLOČILI in POGOJI, ne smete uporabljati naših izdelkov za kakršne koli nezakonite ali nepooblaščene namene, niti ne smete kršiti nobenih zakonov v vaši jurisdikciji (vključno z, vendar ne omejeno na zakone o avtorskih pravicah), ko uporabljate storitev.
Ne smete prenašati nobenih črvov ali virusov ali katere koli kode uničujoče narave.
Kršitev ali kršitev katerega koli od pogojev bo povzročila takojšnjo prekinitev vaših storitev.
RAZDELEK 2 - SPLOŠNI POGOJI
Pridržujemo si pravico, da zavrnemo storitev komur koli iz kakršnega koli razloga in kadar koli.
Potrjujete, da se lahko vaša vsebina (razen podatkov o kreditni kartici) prenaša nešifrirano in lahko vključuje (a) prenose prek različnih omrežij; in b) spremembe za prilagoditev tehničnim zahtevam za povezovalna omrežja ali opremo. Podatki o kreditni kartici so med prenosom po omrežjih vedno šifrirani.
Strinjate se, da ne boste reproducirali, podvajali, kopirali, prodajali, preprodajali ali izkoriščali katerega koli dela storitve, uporabe storitve ali dostopa do storitve ali katerega koli stika na spletnem mestu/aplikaciji, prek katere je storitev na voljo, brez izrecnega pisnega dovoljenja. pri nas.
Naslovi, uporabljeni v tej pogodbi, so vključeni samo zaradi priročnosti in ne omejujejo ali kako drugače vplivajo na te pogoje.
ODDELEK 3 – TOČNOST, POPOLNOST IN PRAVOČASNOST INFORMACIJ
Ne odgovarjamo, če informacije, ki so na voljo na tej strani, niso točne, popolne ali aktualne. Gradivo na tem spletnem mestu je namenjeno samo splošnim informacijam in se nanj ne smete zanašati ali ga uporabljati kot edino podlago za sprejemanje odločitev brez posvetovanja s primarnimi, natančnejšimi, popolnimi ali trenutnimi viri informacij. Vsakršno zanašanje na gradivo na tem spletnem mestu je na lastno odgovornost.
To spletno mesto lahko vsebuje določene zgodovinske podatke. Zgodovinski podatki niso nujno aktualni in so na voljo samo v vašo informacijo. Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo vsebino tega spletnega mesta, vendar nismo dolžni posodobiti nobenih informacij na našem spletnem mestu. Strinjate se, da ste odgovorni za spremljanje sprememb našega spletnega mesta.
RAZDELEK 4 - STORITEV IN SPREMEMBA CENE
Cene naših izdelkov se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Pridržujemo si pravico do spremembe ali ukinitve storitve (ali katerega koli njenega dela ali vsebine) brez predhodnega obvestila kadar koli.
Vam ali tretji osebi ne odgovarjamo za kakršno koli spremembo, spremembo cene, začasno ukinitev ali ukinitev storitve.
RAZDELEK 5 - IZDELKI ALI STORITVE (ČE JE PRIMERNO)
Nekateri izdelki ali storitve so lahko na voljo izključno na spletu prek spletne strani/aplikacije. Ti izdelki ali storitve imajo lahko omejene količine in jih je mogoče vrniti ali zamenjati samo v skladu z našo politiko vračila.
Potrudili smo se, da bi barve in slike naših izdelkov, ki se pojavljajo v trgovini, prikazali čim bolj natančno. Ne moremo zagotoviti, da bo prikaz katere koli barve na monitorju vašega računalnika točen.
Pridržujemo si pravico, vendar nimamo obveznosti, omejiti prodajo naših izdelkov ali storitev na katero koli osebo, geografsko območje ali jurisdikcijo. To pravico lahko uveljavljamo od primera do primera. Pridržujemo si pravico do omejitve količine izdelkov ali storitev, ki jih ponujamo. Vsi opisi izdelkov ali cene izdelkov se lahko kadar koli spremenijo brez predhodnega obvestila in po naši lastni presoji. Pridržujemo si pravico do ukinitve katerega koli izdelka kadarkoli. Vsaka ponudba katerega koli izdelka ali storitve na tem spletnem mestu je neveljavna, kjer je prepovedana.
Ne jamčimo, da bo kakovost katerega koli izdelka, storitve, informacij ali drugega materiala, ki ste ga kupili ali pridobili, izpolnila vaša pričakovanja, ali da bodo morebitne napake v storitvi popravljene.
RAZDELEK 6 – TOČNOST INFORMACIJ O OBRAČUNU IN RAČUNU
Pridržujemo si pravico zavrniti vsako naročilo, ki ga oddate pri nas. Po lastni presoji lahko omejimo ali prekličemo količine, kupljene na osebo, gospodinjstvo ali naročilo. Te omejitve lahko vključujejo naročila, oddana prek ali pod istim računom stranke, isto kreditno kartico in/ali naročila, ki uporabljajo isti naslov za izstavitev računa in/ali dostavo. V primeru, da spremenimo ali prekličemo naročilo, vas bomo morda poskušali obvestiti tako, da stopimo v stik z e-pošto in/ali naslovom za izstavitev računa/telefonsko številko, ki ste jo navedli, ko je bilo naročilo ustvarjeno. Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji omejimo ali prepovemo naročila, ki jih oddajo preprodajalci, preprodajalci ali distributerji.
Strinjate se, da boste zagotovili trenutne, popolne in točne podatke o nakupu in računu za vse nakupe v naši trgovini. Strinjate se, da boste nemudoma posodobili svoj račun in druge podatke, vključno z vašim e-poštnim naslovom in številkami kreditnih kartic ter datumi poteka, da bomo lahko dokončali vaše transakcije in vas po potrebi kontaktirali.

Za več podrobnosti glejte naš pravilnik o vračilih.
RAZDELEK 7 - NEOBVEZNA ORODJA
Morda vam omogočimo dostop do orodij tretjih oseb, ki jih ne spremljamo, nimamo nadzora nad njimi ali vanje ne vnašamo vanje.
Potrjujete in se strinjate, da nudimo dostop do takšnih orodij "kot so" in "kot so na voljo" brez kakršnega koli jamstva, zastopanja ali kakršnih koli pogojev in brez kakršne koli odobritve. Ne prevzemamo nobene odgovornosti, ki izhaja iz ali v povezavi z vašo uporabo neobveznih orodij tretjih oseb.
Kakršna koli uporaba neobveznih orodij, ki so na voljo na spletnem mestu, je izključno na lastno odgovornost in po lastni presoji, pri čemer se morate prepričati, da ste seznanjeni in se strinjate s pogoji in določili, pod katerimi so orodja na voljo s strani ustreznih tretjih ponudnikov.
V prihodnosti lahko prek spletne strani/aplikacije ponudimo tudi nove storitve in/ali funkcije (vključno z izdajo novih orodij in virov). Za takšne nove funkcije in/ali storitve veljajo tudi ti POGOJI.
RAZDELEK 8 – POVEZAVE DO TRETJIH OSEB
Določena vsebina, izdelki in storitve, ki so na voljo prek naše storitve, lahko vključujejo gradiva tretjih oseb.
Povezave tretjih oseb na tem spletnem mestu vas lahko usmerijo na spletna mesta tretjih oseb, ki niso povezana z nami. Nismo odgovorni za preučevanje ali ocenjevanje vsebine ali točnosti in nismo in ne bomo odgovorni za materiale ali spletne strani tretjih oseb ali za materiale, izdelke ali storitve tretjih oseb.
Nismo odgovorni za kakršno koli škodo ali škodo, povezano z nakupom ali uporabo blaga, storitev, virov, vsebine ali katere koli druge transakcije v povezavi s spletnimi mesti tretjih oseb. Prosimo, da pozorno preberete pravilnike in prakse tretjih oseb in se prepričajte, da jih razumete, preden se lotite kakršne koli transakcije. Pritožbe, zahtevke, pomisleke ali vprašanja v zvezi z izdelki tretjih oseb naslovite na tretjo osebo.
RAZDELEK 9 – PRIPOMBE UPORABNIKOV, POVRATNE INFORMACIJE IN DRUGE PRIJAVE
Če pošljete določene posebne prispevke na našo zahtevo (kot so prijave na natečaj) ali pošljete kreativne ideje, predloge, predloge, načrte ali drugo gradivo, bodisi na spletu, po e-pošti, pošti ali kako drugače (skupaj »komentarji«) brez naše zahteve, se strinjate, da lahko urejamo, kopiramo, objavljamo, distribuiramo, prevajamo in drugače uporabljamo v katerem koli mediju vse komentarje, ki nam jih pošljete kadar koli brez omejitev. Nismo in ne bomo dolžni (1) ohranjati zaupnosti komentarjev; (2) plačati odškodnino za kakršne koli pripombe; ali (3) odgovoriti na morebitne komentarje.
Lahko, vendar nismo dolžni spremljati, urejati ali odstraniti vsebino, za katero po lastni presoji ugotovimo, da je nezakonita, žaljiva, grozeča, žaljiva, obrekljiva, pornografska, obscena ali kako drugače sporna ali krši intelektualno lastnino katere koli stranke ali te POGOJI. .
Strinjate se, da vaši komentarji ne bodo kršili nobenih pravic tretjih oseb, vključno z avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami, zasebnostjo, osebnostnimi ali drugimi osebnimi ali lastniškimi pravicami. Nadalje se strinjate, da vaši komentarji ne bodo vsebovali žaljivega ali kako drugače nezakonitega, žaljivega ali nespodobnega gradiva ali kakršnega koli računalniškega virusa ali druge zlonamerne programske opreme, ki bi lahko kakor koli vplivala na delovanje storitve ali katere koli povezane spletne strani/aplikacije. Ne smete uporabljati lažnega e-poštnega naslova, se pretvarjati, da ste nekdo drug kot vi, ali kako drugače zavajati nas ali tretje osebe glede izvora komentarjev. Za morebitne komentarje in njihovo točnost ste izključno odgovorni sami. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne komentarje, ki jih objavite vi ali katera koli tretja oseba.
RAZDELEK 10 – OSEBNI PODATKI
Vašo predložitev osebnih podatkov prek trgovine ureja naš pravilnik o zasebnosti.
RAZDELEK 11 – NAPAKE, NETOČNOSTI IN IZPUSTI
Občasno se na našem spletnem mestu ali storitvi lahko pojavijo informacije, ki vsebujejo tipkarske napake, netočnosti ali opustitve, ki se lahko nanašajo na opise izdelkov, cene, promocije, ponudbe, stroške pošiljanja izdelkov, čase pošiljanja in razpoložljivost. Pridržujemo si pravico, da kadar koli brez predhodnega obvestila (tudi po oddaji naročila) popravimo morebitne napake, netočnosti ali opustitve ter spremenimo ali posodobimo informacije ali prekličemo naročila, če so katere koli informacije v storitvi ali na kateri koli povezani spletni strani/aplikaciji netočne. ).
Nismo dolžni posodabljati, spreminjati ali pojasnjevati informacij o storitvi ali katerem koli povezanem spletnem mestu/aplikaciji, vključno z informacijami o cenah, a ne omejeno nanje, razen če to zahteva zakon. Na storitvi ali kateri koli povezani spletni strani/aplikaciji ni določenega datuma posodobitve ali osvežitve, ki bi pomenil, da so bile vse informacije o storitvi ali kateri koli povezani spletni strani/aplikaciji spremenjene ali posodobljene.
RAZDELEK 12 – PREPOVEDANA UPORABA
Poleg drugih prepovedi, določenih v določilih in pogojih, vam je prepovedano uporabljati spletno mesto ali njegovo vsebino: (a) za kakršne koli nezakonite namene; (b) nagovarjati druge k izvajanju ali sodelovanju pri kakršnih koli nezakonitih dejanjih; (c) kršiti katere koli mednarodne ali britanske predpise, pravila, zakone ali lokalne predpise; (d) kršijo ali kršijo naše pravice intelektualne lastnine ali pravice intelektualne lastnine drugih; (e) nadlegovati, zlorabljati, žaliti, škodovati, obrekovati, obrekovati, omalovaževati, ustrahovati ali diskriminirati na podlagi spola, spolne usmerjenosti, vere, etnične pripadnosti, rase, starosti, nacionalnega porekla ali invalidnosti; f) predložiti napačne ali zavajajoče informacije; (g) nalagati ali prenašati viruse ali katero koli drugo vrsto zlonamerne kode, ki bo ali bi lahko bila uporabljena na kakršen koli način, ki vpliva na funkcionalnost ali delovanje storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta/aplikacije, drugih spletnih mest ali interneta; (h) zbiranje ali sledenje osebnih podatkov drugih; (i) neželena pošta, lažno predstavljanje, farmacija, prevara, pajek, pajkanje ali strganje; j) za kakršne koli obscene ali nemoralne namene; ali (k) posegati v ali zaobiti varnostne funkcije storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta/aplikacije, drugih spletnih mest ali interneta. Pridržujemo si pravico, da prekinemo vašo uporabo storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta/aplikacije zaradi kršitve katere koli prepovedane uporabe. (j) za kakršen koli obscen ali nemoralen namen; ali (k) posegati v ali zaobiti varnostne funkcije storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta/aplikacije, drugih spletnih mest ali interneta. Pridržujemo si pravico, da prekinemo vašo uporabo storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta/aplikacije zaradi kršitve katere koli prepovedane uporabe. (j) za kakršen koli obscen ali nemoralen namen; ali (k) posegati v ali zaobiti varnostne funkcije storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta/aplikacije, drugih spletnih mest ali interneta. Pridržujemo si pravico, da prekinemo vašo uporabo storitve ali katere koli povezane spletne strani/aplikacije zaradi kršitve katere koli prepovedane uporabe.
RAZDELEK 13 – ODPOVED JAMSTEV; OMEJITEV ODGOVORNOSTI
Ne jamčimo, ne predstavljamo ali jamčimo, da bo vaša uporaba naše storitve nemotena, pravočasna, varna ali brez napak.
Ne jamčimo, da bodo rezultati, ki jih lahko dobimo z uporabo storitve, točni ali zanesljivi.
Strinjate se, da lahko občasno odstranimo storitev za nedoločen čas ali jo kadar koli prekličemo brez obvestila.
Izrecno se strinjate, da je vaša uporaba ali nezmožnost uporabe storitve na lastno odgovornost. Storitev in vsi izdelki in storitve, ki vam jih zagotavljamo prek storitve, so (razen kot je izrecno navedeno z naše strani) na voljo "takšni, kot so" in "kot so na voljo" za vašo uporabo, brez kakršnega koli zastopanja, jamstva ali kakršnega koli pogoja; bodisi izrecno ali implicitno, vključno z vsemi implicitnimi jamstvi ali pogoji primernosti za prodajo, tržne kakovosti, primernosti za določen namen, trajnosti, naslova in nekršitve.
prenesejo ali kako drugače dajo na voljo prek storitve, tudi če so obveščeni o njihovi možnosti. Ker nekatere države ali jurisdikcije ne dovoljujejo izključitve ali omejitve odgovornosti za posledično ali naključno škodo, bo v takšnih državah ali jurisdikcijah naša odgovornost omejena na največji možni obseg, ki ga dovoljuje zakon.
RAZDELEK 14 – ODŠKODNINA
Strinjate se, da boste nas in našo matično družbo, podružnice, pridružene družbe, partnerje, uradnike, direktorje, agente, izvajalce, dajalce licenc, ponudnike storitev, podizvajalce, dobavitelje, pripravnike in zaposlene odškodninili, branili in varovali brez kakršnih koli zahtevkov ali zahtev, vključno z razumnih odvetniških honorarjev od katere koli tretje osebe, ki je posledica ali izhaja iz vaše kršitve teh POGOJEV ali dokumentov, vključenih s sklicevanjem, ali vaše kršitve katerega koli zakona ali pravic tretje osebe.
RAZDELEK 15 – LOČLJIVOST
V primeru, da se ugotovi, da je katera koli določba teh POGOJEV in DOLOČIL nezakonita, nična ali neizvršljiva, je taka določba kljub temu izvršljiva v največji možni meri, ki jo dovoljuje veljavna zakonodaja, neizvršljivi del pa se šteje za ločljivega od teh POGOJEV IN DOLOČIL, kot npr. določitev ne vpliva na veljavnost in izvršljivost drugih preostalih določb.
RAZDELEK 16 – PRENEHANJE
Obveznosti in odgovornosti strank, ki so nastale pred datumom odpovedi, veljajo tudi po odpovedi te pogodbe za vse namene.
Ti POGOJI in DOLOČILA veljajo, razen če in dokler jih ne prekinete vi ali mi. Te POGOJE lahko prekinete kadar koli, tako da nas obvestite, da ne želite več uporabljati naših storitev, ali ko prenehate uporabljati naše spletno mesto.
Če po naši presoji ne upoštevate ali sumimo, da niste upoštevali katerega koli določila ali določbe teh POGOJEV, lahko to pogodbo kadar koli prekinemo brez obvestila in ostali boste odgovorni za vse zapadle zneske. vključno z datumom prenehanja; in/ali vam lahko v skladu s tem zavrne dostop do naših storitev (ali katerega koli njihovega dela).
RAZDELEK 17 – CELOTNA POGODBA
Naše nezmožnost uveljavljanja ali uveljavljanja katere koli pravice ali določbe teh POGOJEV in POGOJEV ne pomeni odpovedi taki pravici ali določbi.
Ti POGOJI in vsi pravilniki ali pravila delovanja, ki smo jih objavili na tem spletnem mestu ali v povezavi s storitvijo, predstavljajo celotno pogodbo in dogovor med vami in nami ter urejajo vašo uporabo storitve ter nadomeščajo vse predhodne ali sočasne dogovore, sporočila in predloge. , ustno ali pisno, med vami in nami (vključno, vendar ne omejeno na, morebitne predhodne različice DOLOČIL IN POGOJEV).
Morebitnih dvoumnosti pri razlagi teh POGODBENIH POGOJEV ni mogoče razlagati v škodo vlagatelja.
RAZDELEK 18 – VELJAVNO PRAVO
Vse zgoraj navedene postavke so urejene in urejene v skladu z nemškimi zakoni
RAZDELEK 19 – SPREMEMBE POGODBENIH POGOJEV
Na tej strani si lahko kadar koli preberete najnovejšo različico POGOJEV in POGOJEV.
Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji posodobimo, spremenimo ali zamenjamo kateri koli del teh DOLOČIL in POGOJEV z objavo posodobitev in sprememb na naši spletni strani. Vaša odgovornost je, da redno preverjate našo spletno stran glede sprememb. Vaša nadaljnja uporaba ali dostop do našega spletnega mesta ali storitve po objavi kakršnih koli sprememb teh POGOJEV pomeni, da sprejemate te spremembe.
RAZDELEK 20 – KONTAKTNI PODATKI
Prosimo, pošljite vprašanja v zvezi s pogoji storitve na wxhhuazi@gmail.com