ZAMKNIJ

/

VRAČILA IN POVRAČILA

Politika vračila/menjave v 60 dneh

Spodaj so podrobna navodila o obdelavi vračila ali zamenjave. Politika začne veljati od datuma nakupa. Ugotovite, ali katera od teh možnosti velja za vas in ali so predmeti predmet našega pravilnika o vračilu 60.

Naslednji razlogi so zajeti v našem 60-dnevnem pravilniku o vračilu/menjavi POPOLNEGA KRITJA:
(Aluckykey je odgovoren za povratne poštnine in menjalne stroške)

Poslali smo napačno naročilo ali artikle, prejeli ste nekaj poškodovanih artiklov ali pa je kakovost prejetih izdelkov nizka/napačna.

Prejeli ste napačen obesek za fotografije. Če se videz slike razlikuje od fotografije, ki jo je zagotovil AliceJewlr.

Barva se cepi, kristali odpadajo itd. (Predmete bomo zamenjali samo za enak izdelek ali predmete ali predmete enake ali manjše vrednosti.)

Naslednji razlogi so zajeti v našem pravilniku o 60-dnevnem OMEJENEM KRITJU glede vračila/zamenjave.
(Aluckykey je odgovoren za povratno pošiljanje in nadomestno pošiljanje. AliceJewlr ne vrača nobenih stroškov pošiljanja.)

Izbrali ste napačno velikost zapestnic.

Osebni razlogi zaradi spremembe mišljenja, osebnega okusa itd.

Naslednji razlogi NISO zajeti v našem 60-dnevnem pravilniku o vračilu in za te težave ne odgovarjamo.

Izdelki so izpostavljeni jedkim snovem ali kemikalijam. Izpostavljenost močnim kemikalijam lahko spremeni videz vašega izdelka AliceJewlr. Te kemikalije vključujejo, vendar niso omejene na, tekoče lake za srebro, bazene, zdravilišča in masažne kadi. Oksidirano srebro se zlahka poškoduje.

Izdelki so poškodovani zaradi napačne uporabe, napačnega ravnanja ali slabega vzdrževanja.

Srebrni kosi so podrobno obdelani z oksidacijo, sčasoma so lahko videti črni. Če ga želite odstraniti, ga očistite s srebrno polirno krpo, da povrnete prvotni videz.

Ne sprejemamo nikakršnih vračil nobenih prilagojenih fotografskih obeskov, razen če se videz slike razlikuje od fotografije, ki je bila posredovana AliceJewlr, kot je navedeno v našem razdelku 60-dnevnega pravilnika o vračilu/zamenjavah CELOTNE VSEBINE.

Postopek vračila storitve

1. korak: Če s prejetimi izdelki niste zadovoljni, se za nadaljnjo pomoč najprej obrnite na našega predstavnika službe za stranke.
2. korak: Predmet(e) postavite v originalno embalažo in paket varno zaprite.
3. korak: Paket oddajte na lokalni pošti.
4. korak: Ko prejmemo vaš paket, bomo takoj obdelali zamenjavo ali vračilo na vaš račun v skladu z našo politiko vračila.
Ko bomo obdelali vaše vračilo ali zamenjavo, vam bomo poslali e-poštno sporočilo.

Pogoji vračila

1. Imate 60 dni časa, da se odločite, ali je blago primerno za vas, v nasprotnem primeru se lahko oglasite pri nas v roku 60 dni od prevzema.
2. Vrnjeni izdelki morajo biti v neuporabljenem stanju z originalno embalažo. Ne sprejemamo vračil, ki so obrabljena, poškodovana ali kakor koli spremenjena.
3. Ne sprejemamo vrnjenih predmetov, ki ste nam jih poslali neposredno, ne da bi jih prej preverili.

Opomba: Če imate kakršna koli druga vprašanja o politiki vračanja, nas kontaktirajte na: wxhhuazi@gmail.com