ZAMKNIJ

/

IZJAVA O ZASEBNOSTI

ČASŤ 1 – ČO ROBÍME Z VAŠIMI INFORMÁCIAMI?

 

Ko kupite nekaj v naši trgovini, zbiramo osebne podatke, ki jih posredujete v okviru nakupoprodajnega procesa, kot so ime, naslov in e-poštni naslov.

Ko brskate po naši trgovini, samodejno prejmemo naslov internetnega protokola (IP) vašega računalnika, da nam zagotovi informacije, ki nam bodo pomagale razumeti vaš brskalnik in operacijski sistem.

E-poštno trženje (če je na voljo): Z vašim dovoljenjem vam lahko pošiljamo e-poštna sporočila o našem poslovanju, novih izdelkih in drugih posodobitvah.

 

ODDIEL 2 – SÚHLAS

 

Če dobiš moje soglasje?

Ko nam posredujete osebne podatke za dokončanje transakcije, preverjanje vaše kreditne kartice, oddajo naročila, zagotavljanje dostave ali vračila nakupa, to pomeni, da se strinjate z našim zbiranjem in uporabo samo za ta poseben razlog.

Če vaše osebne podatke potrebujemo zaradi sekundarnega razloga, kot je trženje, vas bomo neposredno vprašali za vaše izrecno soglasje ali pa vam bomo dali možnost, da ga poveste.

 

Ako moeut odvola svoj glas?

Če si po prijavi premislite, lahko kadar koli prekličete svoje soglasje za stik z nami glede nadaljnjega zbiranja, uporabe ali razkritja vaših podatkov, tako da nas kontaktirate na aluckykey@gmail.com.

 

ODDIEL 3 – ZVEREJENENIE

 

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo, če to zahteva zakon ali če kupite naše pogodbene pogoje.

 

RAZDELEK 4 - SHOPIFY

 

Naša trgovina gostuje na Shopify Inc. Zagotavljajo nam platformo spletne elektronske trgovine, ki nam omogoča prodajo naših izdelkov in storitev.

Vaši podatki so shranjeni prek zbirke podatkov Shopify, zbirke podatkov in splošne aplikacije Shopify. Shranite svoje podatke na varnem strežniku za požarnim zidom.

 

Plačilo:

Če ob koncu nakupa izberete prehod za neposredna plačila, Shopify shrani podatke o vaši kreditni kartici. Šifriran je s standardom PCI-DSS (Platobné karty Industry Data Security Standard). Podatki o vaših nakupnih transakcijah se hranijo le toliko časa, kolikor je potrebno za dokončanje vaše nakupne transakcije. Po izpolnitvi podatkov o nakupni transakciji boste obveščeni.

Vsi prehodi za neposredna plačila so v skladu s standardi PCI-DSS, ki jih upravlja Svet za varnostne standarde PCI, ki je skupna naloga Visa, Mastercard, American Express in Discover.

Zahteve PCI-DSS pomagajo zagotoviti varno ravnanje s podatki o kreditnih karticah s strani našega podjetja in njegovih ponudnikov storitev.

 

ODDIEL 5 – SLUŽBY TRETÍCH STRÁN

 

Na splošno bodo tretji ponudniki, ki jih uporabljamo, zbirali, uporabljali in razkrivali vaše podatke samo v obsegu, ki je potreben za izvajanje storitev, ki nam jih nudijo.

Nekateri ponudniki storitev tretjih oseb, kot so ponudniki plačil in drugi ponudniki plačilnih transakcij, imajo lastne politike varstva osebnih podatkov glede informacij, ki jim jih moramo posredovati pred vašo nakupno transakcijo.

V primeru teh ponudnikov vam priporočamo, da preberete njihovo politiko varstva osebnih podatkov, da boste razumeli, kako bodo ti ponudniki ravnali z vašimi osebnimi podatki.

Predovšetkým nezabudnite, ker nekateri ponudniki sa pozútő načačál alibo mať naprave, ki se nahajajo v inej jurisdikcii ako vy ali me. Če se odločite za nadaljevanje transakcije, ki vključuje storitve ponudnika storitev tretje osebe, lahko vaši podatki postanejo predmet jurisdikcije, v kateri se nahaja ponudnik storitev ali njegove naprave.

Če se na primer nahajate v Kanadi in je vaša transakcija obdelana prek plačilnega prehoda v Združenih državah, potem so lahko vaši osebni podatki, uporabljeni za dokončanje te transakcije, predmet razkritja v skladu z zakonodajo Združenih držav, vključno z Patriot Act.

Ko zapustite spletno mesto naše trgovine ali ste preusmerjeni na spletno mesto ali aplikacijo tretje osebe, pravilnik o zasebnosti in pogoji uporabe našega spletnega mesta ne veljajo več.

 

Odkazy

Ko kliknete na povezave v naši trgovini, vas lahko odpeljejo stran od naše strani. Nismo odgovorni za prakse zasebnosti drugih spletnih mest in priporočamo, da preberete naš pravilnik o zasebnosti.

 

ODDIEL 6 – BEZPEČNOSŤ

 

Za zaščito vaših osebnih podatkov izvajamo ustrezne preventivne ukrepe in sledimo najboljšim praksam v industriji, tako da ne uporabljamo, nezneužijú, nezpjeospnia, nezverejnia, nezmenia ali nezničia.

Če nam posredujete podatke o svoji kreditni kartici, so podatki šifrirani s tehnologijo Secure Socket Layer (SSL) in shranjeni s šifriranjem AES-256. To ni 100 % varno za internetni prenos ali elektronsko shranjevanje, izpolnjujemo vse zahteve PCI-DSS in izvajamo druge splošno sprejete industrijske standarde.

 

ODDIEL 7 – PIŠKOTKI

 

 To je seznam piškotkov, ki jih uporabljamo. Uveiði sme ich tu, aby ste si mohli vyjlo, či chuchte piškotke zrušće alebo nie.

 _session_id, edinstveni žeton, sejni, omogoča storitvi Shopify shranjevanje informacij o vašem odnosu (napotitelj, stran za vnos itd.).

 _shopify_visit, ne beleži nobenih podatkov, traja 30 minut od zadnjega obiska, uporablja interni sledilnik statistike našega ponudnika spletne strani za beleženje števila obiskov

 _shopify_uniq, neuchovavu sa no data, vyprší ob polnoči (glede na obiskovalca) naslednjega dne, Počitaj začetni očet obchod odjem potrošnikom.

košarica, edinstven žeton, obstojen 2 tedna, Ukladá informacije o vsebini vaše košarice.

 _secure_session_id, edinstveni žeton, povezava

 storefront_digest, edinstven žeton, nedoločen.

 

 

 

ČASŤ 8 – ZMENY TÝCHTO ZÁSAD OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Vyhradzujeme si právo tieto zásady ochrany osobných údajov kedykoľvek zmeniť, preto ich pravidelne kontrolujte. Zmeny a upresnenia nadobúdajú účinnosť ihneď po ich zverejnení na webovej stránke. Ak v týchto zásadách vykonáme podstatné zmeny, upozorníme vás tu, že boli aktualizované, aby ste vedeli, aké informácie zhromažďujeme, ako ich používame a za akých okolností ich používame a/alebo zverejňujeme. . toto.

Ak je náš obchod získaný alebo zlúčený s inou spoločnosťou, vaše informácie môžu byť prevedené na nových vlastníkov, aby sme vám mohli naďalej predávať produkty.

 

OTÁZKY A KONTAKTNÉ ÚDAJE

 

Če želite: dostopati, popraviti, spremeniti ali izbrisati katere koli osebne podatke, ki jih imamo, vložiti pritožbo ali preprosto želite pridobiti več informacij, se pred upoštevanjem pravil varstva osebnih podatkov obrnite na našo pisarno na wxhhuazi@gmail.com.